FÖRETAGSKUND

Som företagskund hos oss på Epokgården kan du boka både korttids -och långtidsboende.  I studio eller lägenhet har du egen ingång, badrum och fullt utrustat kök för självhushåll. I vandrarhemsdelen finns rum med delat badrum och gemensamt fullt utrustat kök för självhushåll. Det finns även en konferens- och möteslokal för upp till 25 personer.

Alla studios, lägenheter och rum har skrivbord, eluttag för laptop och mobil samt gratis WIFI. Här får du en vistelse i unik miljö och med personligt bemötande.  Välkommen till oss med dina önskemål för offert.


LOGI & MAT

Alla studios, lägenheter och rum har skrivbord & gratis WIFI. Vi kan ordna fika, catering eller hjälpa till med restaurangbokningar. Här får du en vistelse i unik miljö och med personligt bemötande.

KONFERENS & MÖTEN

På Epokgården anordnar vi konferenser för upp till 25 personer. Det finns färdiga konferenspaket att välja mellan som vi kan anpassa vidare efter era önskemål. 

Vår konferenslokal är ljus och fräsch. Det finns modern AV-utrustning,  whiteboard, block och pennor. Lokalen är ej tillgänglighetsanpassad då det är en trappa upp till lokalen.

TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Vi kan arrangera olika aktiviteter såsom paddling med SUP eller Kajak, guidade fisketurer, historiska stadsvandringar och utflykter. Eller varför inte gå en runda på Öregrunds Golfklubb, spela Tennis eller boka boulebanor inomhus. Berätta om era önskemål så hjälper vi till att skräddarsy er vistelse.